Saturday, July 10, 2010

suka duka balik UM..

tengah dok godek-godek blog ni, aku terjumpa entri yang aku tulis sebelum balik UM semester 4 lepas..hahh..sama laa perasaan aku dulu kini, selamanya..huk3~








bezanya cuma, sekarang dah tak sampai 24 jam sebelum balik..flight aku pukul 3 petang ni..

selain tu, sekarang aku dah tak main fishville dan cafe world..malas..huhu~



gonna miss home~




nota kaki : esok boleh online lagi sehari di rumah kak chik..yeay~!! =)


nota kaki tangan : tajuk tu macam sentimental terlebih je kan..huhu tak pe..dah masuk minggu kedua nanti, aku ok balik..insyaAllah..hehe~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...