Saturday, July 10, 2010

bangun pukul 4 pagi, lalu kemas barang nak balik UM..sob3~

i woke up at 4 am this morning..

to pack my stuffs..

because i'm going back to UM..

today..at 3 pm..

(mode : nak nangis)



actually aku nak simpan barang yesterday, but i was too busy playing looklet..haha tepuk tangan ramai-ramai..




suka model ini.. wee~


so, aku postpone nak packing stuffs tuh semalam..tapi, tiba-tiba kepala aku pening gile..macam terhuyung-hayang..tak mampu nak duduk pun weyh..entah kenapa..agaknya sebab aku makan banyak gile durian..wahahahaha tepuk tangan sekali lagi ramai-ramai.. =p


2 hari lepas, my sister beli durian..i'm not sure if now is musim durian..tapi, ramai orang jual durian..huhu 2 hari lepas aku makan durian banyak lepas buka puasa..semalam pun aku makan banyak jugak durian..satu biji durian untuk aku..hahaha aku memang suka durian!! freak?? suka hati aku lah..lalalala~ hahaha




betul ke tak meh, aku pening gile sebab makan durian banyak sangat??? isk2..even now pun, rasa pening lagi sebenarnya..tapi, tak seteruk semalam..huhu


sebab tak tahan sangat, aku makan ubat, dan tidur..dah laa tak simpan barang langsung lagi..ingatkan nak tidur sejam je..tapi, tak sedar langsung..pukul 4 pagi tadi, baru terbangun sendiri..dan mula mengemas..huk3~




hasilnya..satu beg penuh..yeay!! haha tapi, sebenarnya ni belum siap packing..sebok nak update blog..dush3~!!! hehe~








nota kaki : lambat sangat jumpa looklet nih..kalau tak, mesti tiap-tiap hari aku dok godek godek benda alah ni..haha~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...