Tuesday, July 6, 2010

puffy sleeves cardigan yang lawa!!

aku sangat suka cardigan!!! dah lama dok godek godek blogshop merata-rata nak cari cardigan yang lawa..at last, aku terjumpa 1 blogshop ni yang jual cardigan..memang lawa cardigan tuh.. sebab yang pesen ada puffy kat bahu..lawa..lawa.. =)


harga pun berpatutan.. RM 48 exclude postage..ada 7 colour..black, white, grey, shocking pink, turquoise blue, purple, and dark brown..




yang shocking pink tuh SANGAT lawa!! lagi satu, Yat pun ada bagi ukuran untuk cardigan ni dan tinggi moodel..jadi, korang boleh laa imagine kan macam mana it will fit on you..


selain tu, ada jugak tutorial on how to wear the cardigan..memang menarik..variety of styles..boleh pakai free style, belt style, brooch style (siap bole transform into dress..cool!!), short cardigan style, ring style and many more..best kan??


hari ni korang pergi klas, gaya free style..esok, bergaya dengan belt, lusa pakai gaya dress, tulat pakai gaya shirt cardi..wallahh!! memang fun..hehe~








i'll definitely gonna buy this long sleeve puffy cardigan!!


kalau berminat, cardigan tu boleh didapati kat sini

tak pun boleh cari kat facebook




nota kaki : dia jugak ada jual macam-macam jenis shawl yang menarik..sebab tu nama kedai dia glamerousshawl kot..hehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...