Sunday, July 11, 2010

dengan rasminya, cuti semester berakhir!!

aku sekarang dah ada kat putra height..bilang detik jek kena balik Vista Angkasa demi meneruskan kehidupan di UM..


ohh..baru tersedar, esok dah start kelas weyh~!!! wohh!! tak nak!! tak mahu!! nehi!! no!!!


unfortunately................. tiada apa boleh menghalang.. T_T


btw, semalam aku sampai sini pukul 4 petang..55 minit je pun estimation time untuk sampai dari kota bharu ke kuala lumpur..pejam celik pejam celik dah sampai dah pun..pulak tu, dekat-dekat nak landing semalam, awan tebal gile..plane tuh bergoyang-goyang buat irama dangdut..naik turun..bikin guwa cuak..perghh..berdebar weyh..pening kepala aku..tapi, alhamdulillah..sampai jugak dengan selamat.. =)


yang tak ble blah, tengah dok pening-pening, plane huyung hayang tu, aku sempat lagi bergambar dengan kawan aku..har3~




kitorang balik berdua je..dan kitorang yang paling awal datang..huk3~ balik kelantan dulu pun, aku balik dengan Izzati jugak..




ni time balik 10 Mei lepas..sengih lebar jek..sekarang senyum ikhlas tak ikhlas..tapi, chubby tu maintain..wahahaha~




kat sebelah aku tu aci..tapi, jangan pandang sebelah mata..makcik tu baru balik dari hantar anak dia yang belajar kat USM..ambil medic..woh~!!




gedik sorang-sorang..camwhore lah konon..hehe




memang mek kamera nih..haha~


tu je laa..



DENGAN RASMINYA, CUTI SEMESTER SUDAH BERAKHIR!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...