Wednesday, June 2, 2010

Youthsays.. [ youths..please support me.. tenkiu.. =) ]

aku baru join Youthsays..slow kan?? dan lama orang tahu pasal benda alah ni, aku baru nak join..tak apa..biar lambat, asal tak langsung..hehe



mesti ramai yang dah tahu pasal Youthsays.com kan?? yang belum tahu, Youthsays ni, mengikut kefahaman aku, lebih kurang ads yang korang selalu gembar-gemburkan tu..Nuffnang..Advertlets..which is a place for reward digging..prinsip dia lebih kurang..tapi, rewards dia can be in term of money, prizes, and contribution point..ada 3 cara diorang reward kita..jawab poll, surveys, dapat laa kumpul rewards tu..surveys tu biasanya, dari syarikat-syarikat yang nak minta pendapat belia..macam questionnaire..

pastu, melalui iklan pun dapat rewards..syarikat-syarikat yang ambil bahagian dalam Youthsays.com akan adakan iklan, pertandingan dan macam-macam lagi..jadi, kita support syarikat diorang.. kalau ada yang berkenan dengan iklan yang kita support, dan diorang klik iklan, kita dapat laa cents..see?? lebih kurang macam Nuffnang, Advertlets..selain tu, pelajar universiti juga boleh minta sponsor untuk event yang diorang nak buat..

cuma, Youthsays.com ni khusus untuk belia..tengok nama pun dah tahu kan..youth..jadi, untuk belia yang berumur 15 hingga 35 tahun, boleh laa join..kalau korang 35.9 tahun pun, masih belia tahu..mari join..hoho aku 19 tahun..masih belia trangtangtang..hehe.. :p

jadi, jom2 meriahkan suasana.. klik sini >> Youthsays


buat sementara ni, tolong laa klik Youthsays aku ni..sayang kamu.. =)




tak pun, klik kat sidebar sebelah.. hehe
tenkiu.. =)




nota kaki : Youth'10 Festival kat PWTC hari tu aku tak dapat pergi..jauh maa~!! tak pe..next time, kalau aku ada kat sana, aku pergi..hehe~

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...