Monday, June 7, 2010

Facebook Photo Zoom by Google Chrome extension

nak tanya ni..kalau korang nak view pictures kat facebook, apa yang korang buat?? klik gambar tu ke untuk tumbesaran sihat?? kalau ya, meh aku nak share satu benda dengan korang..


tahu tak google chrome ada extension yang super cool?? tengok ni..




letak je cursor kat atas gambar tuh..automatically, gambar tu akan di'zoom'kan..best kan?? tak payah kelik-kelik banyak kali..

lagi satu, kita boleh control nak on atau off photo zoom tuh..ada petak kecik kat bawah..klik aje kat situ..


oh..tapi kan, aplikasi ni hanya dan hanya jika korang guna google chrome macam aku..wee~!! aku suka google chrome.. =D


kalau korang pengguna tetap google chrome dan facebook, jom2 install aplikasi ni..step dia sangat laa mudah..lagi mudah dari abc dan 123..hehe~




4 comments:

  1. yes..it is~!! hehe saya pngguna tetap google chrome.. :D

    ReplyDelete
  2. @Ir. Cacing Kerawit, ada eh? tak tahu plak..sbb jarang amat kot guna firefox..shud explore nih..huhu~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...