Thursday, April 15, 2010

gara-gara E.M.P.A.T kilo..

lately ni aku amat laa bizi..nak tengok tv tak sempat..nak masak tak sempat..nak basuh kain tak sempat..nak update blog lagi laa tak sempat..bila bizi, idea nak memblog memang out..heh..macam laa perlu idea mencurah-curah sangat kan..biar ah..dah aku nak cakap macam tu..ahakzz~

oh..apa aku nak cerita tadi ye??
see????!!
kan aku dah kata, aku bizi..

sampaikan nak tulis apa pun dah tak ingat..banyak sangat ni haa dok pusing-pusing dalam otak aku..

hari tu, bizi dengan assignment E.M.P.A.T kilo untuk kelas prof nik azis..

oh..assignment 4 kilo tuh gelaran yang kami bagi untuk assignment berkenaan..sebab awal-awal kelas mula dulu, prof nik azis dah bagitahu awal-awal, assignment untuk subjek dia mesti tebal..agak-agak 4 kilo..
tadaa.. cenggitu laa assignment 4 kilo dapat nama..hehe~

nak tengok assignment aku? ni haa~


amacam?? agak-agak kalau ditimbang, cecah 4 kilo tak??hahaha~


(oh..nampaknya entri akan ber'story morry'kan pasal kejadian 4 kilo..mood dah datang..yeah~!! hik3)

hah..tu baru assignment aku..yang aku punya, bukan yang paling tebal ye kawan-kawan.. aku punya 2 kilo setengah je kot..ada lagi yang memang tak sayang pokok..agak-agak 4 kilo cukup kot berat assignment dia..haha



tu haa.. yang color biru yang paling tebal..binding comb dia pun yang paling besar..paling lonjong..agak-agak macam buat tesis pulak kan..sampaikan abang yang kat kedai fotostat tu tanya, ni tesis ke..hah..ambik kau..ahakzz~
tak laa bang..ni assignment 4 kilo jek..ekeke~

disebabkan ni lah PERTAMA kali kitorang buat assignment yang tebal macam ni..apa lagi, siap ajak prof nik bergambar sekali dengan assignment 4 kilo..ekeke~


tadaa..nih kanak-kanak ribena SEP 2008/2009..aku si oren itu..bukan aku yang oren..baju aku color oren..hehe~

prof nik nak berkawad ke apa.. entah..heh..tak baik kutuk lecturer..astaghfirullahal'azim.. =D


ni antara pose maut kitorang dengan si E.MP.AT kilo tersayang..aww~


maut sangat ke?
renung-renungkan..selamat beramal.. :p


semua pun showing off their THICK assignment..yang paling kiri, Izati empunya 4 kilo yang paling tebal..memang tak sayang pokok..haha~


beliau bermuka gembira dan bangga..sampaikan tak mampu nak buka mata..hahaha~


hehehe~ tak nak komen yang ni..sebab yang ni tuan punya blog punya pose maut..wahahaha~


***************************************

heh..korang ingat episod bermuka bangga ni akan tamat di sini??
NO nO No~!!!!

ada lagi..alang-alang dah dalam mode bergambar ni kan..kitorang teruskan memberi pose maut yang sah sah memang takkan buat orang jeling maut atau maut..haha~


pembuka bicara di tengah hari sepoi sepoi bahasa itu..
memang gila kamera..ahakzz~

kesengalan makin terserlah..



penutup bicara..

dah..tamat.. lain kali kita jumpa lagi..hehe~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...