Friday, April 30, 2010

exam neyh memenatkan tahu tak..haiyoh~

sangat busy lately..kalau selalu, aku bawa laptop setiap kali datang ke library..tapi, demi exam, aku simpan dia baik-baik..aku tak nak sibukkan diri dengan internet..sebab aku tahu, kalau aku bawa laptop memang sah akan berada di atas talian sepanjang masa..macam time study week dulu..haha

tapi kan, walaupun tak boleh online guna laptop sendiri, tetap lah jugak jenguk fesbuk guna komputer (macam ulu je kan, tulis 'komputer') kat digital corner.. memang tak kuat iman..ekeke~

setakat ni aku dah habis 5 paper..yeah~!! tak sabar nak habiskan 2 paper lagi 5 & 7 mei nanti..
tak sabar..tak sabar..nak balik rumah..
menyampah dah tinggal sini..bersama manusia gila yang annoying dan perasan bagus..ok enough..this entry is not about them.. it's useles and worthless to spoil my mood just because of those useless and worthless people..

owh..nanti lepas dah habis semua paper, kitorang planned nak pergi genting highland..yeah~!! lama gile daa plan nak pergi genting..tak pergi2 jugakss..hopefully this time menjadi la eh..hehe~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...