Friday, April 2, 2010

airasia memang tak adil~!! aku kerugian rm100.. =(

urghh~!! aku tengah sakit hati dan at the same time, aku sedih..
kenapa??
sebab airasia yang TAK berpatutan!!

put yourself in my shoes..

i booked my flight ticket a month ago..and it cost me RM142..
flight tickets + skybus tickets + taxes..

tapi, hari ini, aku dapat tahu bahawa tiket pergi balik ke kelantan is just RM56 without taxes~!!!
if i add up the taxes and skybus tickets, it's just around rm75..
half of my ticket~!!




OMG..really can't believe it..
kami bertiga memang sedih giler laa..

tiba-tiba my mood spoiled..


sabar je laa..


URGHH~!!!
SEDIH..SEDIH..SEDIH..

6 comments:

  1. hye...slm kenal dari nabilah ;)

    itu la strategi air asia..bergantung pada nasib..if lucky dpt la harga murah..

    sabar la yupp... ;)

    ReplyDelete
  2. hye..salam..

    hurm..tu laa pasal..tp i xpuas hati sbb i beli awal, tapi mahal..my fren yg beli lambat, ble murah..

    it's ok larr.. bukan rezki sy..huhu~

    ReplyDelete
  3. x kira beli awal or tidak...
    nasib la...

    sbb baru2 ni dpt tiket dr sabah ke KL just rm63...
    mmg economy promo...

    2laa kena owez cek di internet

    ReplyDelete
  4. biasanya airasia macam tu laa..klu beli awl dpt murah..

    kalau dh beli, buat apa lg kan nk cek..huhu

    ReplyDelete
  5. it happens sometimes
    sabar ye...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...