Saturday, February 6, 2010

SNAP VIA MIRROR CONTEST

hah..aku dah buang tebiat agaknya join contest di musim busy ini..

ok..tak apa..
pasni sambung buat kerja.. hee~ :p


***************************************************

ni 1st time aku join blog contest..
tiba-tiba rasa tertarik.. (-.*)

tarikh tutupnya 8 februari 2010..
sempat lagi..hehe~


tajuknya~


"SNAP VIA MIRROR CONTEST"




SYARAT-SYARATNYA:

1) Copy & paster banner contest kat atas tue kat sidebar blog uols... pastikan link yang tepat ke entry contest ni.

2) Jadi follower untuk blog DARI KACA MATA YANG BERBEZA & Q-FIRST BOUTIQE

3) Pastikan jugak add blog DARI KACA MATA YANG BERBEZA & Q-FIRST BOUTIQE kat blog list uolss.

4) Buat entry berkenaan "SNAP VIA MIRROR CONTEST" dalam blog uolss ngan tajuk entry tersebut.

5) Upload hanya 1 KEPING pixel kowunk samada sowunk atau ramai-ramai yang di 'snap' melalui cermin dengan gaya yang teramat kreatif lagi inovatif. ~CIK BLOG x kisah kalu uolss nak edit gambar tu macamna untuk bagi cun tapi pastinya gambar asli lagi tulen~


nih gambarnya..



pic ni dah di crop untuk membuang sisa gambar yang geli untuk dipandang..
maklum laa, pic ni di snap dalam toilet di Mid Valley..hehe~
oh..aku yang bershawl warna warni tuh..hehe


aku memang dah buat tebiat agaknya..
tak pernah2 pula snap pic dalam toilet..
ok..abaikan..haha


6) Wajib memberi cadangan secara ringkas lagi padat untuk kedua-dua blog CIK BLOG untuk lebih menarik di masa hadapan.


cadangan ye~

erm..
blog Dari Kacamata Yang Berbeza kepunyaan Cik Blog ni dah lawa cun melecun sebenarnya dengan warna pink tuh..
tapi..
kalau boleh, tulisan tu, please, jangan guna neon colour..
macam warna kuning, hijau muda, biru firus..
saya suka colourful..
tapi combination tulisan warna macam tu dengan background putih menyakitkan mata..
saya kena highlight dulu, baru boleh baca..

yang Q-FIRST BOUTIQE dah ok..simple and nice..
mungkin kualiti gambar je yang kurang..


7) Sila tinggalkan komen di entry ini untuk memudahkan CIK BLOG buat semakan uolss yang joint contest ni k.

8) Hadiah semestinya sangat gempak yea fwens...

Tempat pertama; Barang bernilai RM50++
Tempat kedua: Barang bernilai RM40++
Tempat ketiga: Barang bernilai RM30++

* Sekiranya penyertaan meriah...hadiah bagi top 5 akan diusahakan. Insyaallah.

CONTEST INI BERMULA DARI HARI INI, 8 JAN 2010 hingga 8 FEB 2010.
CEPAT....JOINT BAGI QHAMAI.

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...