Wednesday, February 24, 2010

assignmentS berlambak dah dekat deadline..i'm dead~

sekarang dah masuk musim busy..
padahal sepatutnya aku dah lama busy..
saja jek, buat-buat tak busy..

biasanya bila dah last minute macam ni, memang lah akan sangat busy..
sebab banyak lagi yang belum siap..




oh cop~!!
ke'busy'an nih belum termasuk dengan test lagik..
test tuh lain kira.. hehe~


***********************************

semester ni aku ada 7 assigments altogether..
kebanyakannya dari subjek pendidikan..sebab aku ambil 4 subjek pendidikan semester nih..
banyak assignment weyh subjek pendidikan..




--> PPET 2104
yang ni ada 2 kali kena submit report and present lakonan berkisarkan masalah disiplin yang berlaku di kalangan murid sekolah sekarang.. baru siap PBL 1..8 mac nih ada satu lagik kena submit and present..
(assignment nih jek yang baru siap satu..yang lagi satu akan menyusul very soon..)


--> SXEP 1102
subjek nih pun ada 2 assignment juga..group assignment.. yang 1st kena submit and present 1 mac which is this monday yo~!! adoyai..baru 20% done..ahakzz~
yang 2nd, kena submit and present 22 mac..


--> SXEP 3107
kena submit paling lambat 11 april..nampak macam masih lama lagi kan.. tapi, tahukah anda bahawasanya lecturer ini sangat mementingkan ketebalan assignmentnya??




lagi tebal assignment yang dihantar, lagi tinggi laa possibility untuk dapat high marks..
dan ini adalah tugasan INDIVIDU~!! perghh~ cuak..cuak..
progress?? >> 0%
sangat bagus lah anda syarafina weyh.. T_T


--> PAET 3101
nih tugasan individu jugak..assignment nih yang aku tengah kumpul bahan sekarang..tapi, belum pasti, dah cukup ke belum bahan yang aku dah cari nih.. kena hantar dan present lagi 2 minggu.. T_T
tajuk assignment untuk subjek nih.. >> etika hukuman dan dendaan di sekolah..




pergh..ingatkan senag nak cari maklumat, rupanya, tak mudah laa weyh..hahaha~
tak pe..tak pe..usaha tangga kejayaan.. :D


--> GXEX 1410
nih subjek universiti..baru nak edar questionnaire..kena submit report lagi 2 minggu dari sekarang..ahakzz~ tapi, group kitorang yang paling akhir untuk present..maksudnya, lagi 5 minggu lah kot..ntah~ :D
owh..i'm supposed to photocopy the questionnaire by today~ hurmm..





***********************************


durh..
6 assignment yang tengah bergolek-golek, berguling-guling, tertonggeng-tonggeng dalam otak aku sekarang..

tuh la kau..
siapa suruh buat kerja last minute..
kan dah pening sekarang..

T_T


someone help me~

7 comments:

  1. fenomena biasa je tu...abg eq relax je...

    walaupun bz wat assigntment + tesis...

    weekend tetap gi mancing ikan...

    blog tetap nak kena update...

    hehe...

    ReplyDelete
  2. tuh laa..susah jadik budak U nih..sbb jadik pening tuh, sbb sem sblum ni ada 1 jek kena buat..
    yg ni mcm kena kejutan budaya..haha~

    blog tu buat lepas tensi..cewah..haha~

    ReplyDelete
  3. Oohhooo...rilek22 je la..
    dahnm pun study bnyk cabarannyer...

    bt dgn berhemah dan bijak..


    keje2 jugak,,enjoy jgn lupa..
    kot ngadap keje aje pun tak guna...
    jgn jadi robot..okay..

    ol da best..

    ReplyDelete
  4. i will always by ur side.....do ur best.....

    ReplyDelete
  5. rama2ungu : mmg tgh rileks..stiap hari khatam 1 movie..wahaha~

    nway, thanks.. =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...