Friday, January 22, 2010

tv & radio malaysia online PERCUMA!!

anda kesunyian??
anda kebosanan??
anda lonely??

saya ada penyelesaiannya!!!!!!!!!


cewah..macam iklan ON LOVE plak..

taipkan ON LOVE dan hantarkan ke 10101..
101 -jamban
10101 - 2 x jamban


ok..cukup!!

ngehehe~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bukan!!! bukan!!!


ni aku nak bagitahu..

kepada sesiapa yang mahu menonton tv saluran malaysia, brunei, dan thailand
atau
dengar radio saluran malaysia dan singapura secara PERCUMA..

korang boleh ke laman web ini.. >> http://um.com.my/


kat dalam tuh, ada saluran tv, antaranya :

tv1


~ni logo lama~


tv2

~ni logo baru~


tv3
tv9

~tetap di hati~



atau saluran radio, antaranya :


hot.fm


~beliau memang HOT!!~


era.fm


~terkini ke??~


ikim.fm


~kalau anda penggemar nasyid~



ni aku cilok sikit dari website tuh..



ni haa..muka depan dia ada senarai nih..
kalau nak tengok tv3, klik je..




ni list saluran tv yang disediakan..




nih senarai radio saluran malaysia..
banyak kan??
hot.fm tuh fevret aku.. ngehehe~




radio singapore pun ada ni haa..
tak pernah plak aku dengar radio saluran singapore..




WARNING!!

ni aku bagi warning awal-awal..
yang penting, internet korang mestilah laju..
kalau stakat guna dial-up ke celcom broadband dalam hutan ke, baik toksah..
nt buat sakit hati jek sebab nanti die tak boleh load..

lagi satu, aku tak pasti benda alah ni menjadi ke tidak..
try je laa eh..

8 comments:

  1. harapan musnah...@@ mengapa takde ntv7 dan tv8?

    nanged u. Nang this to read about the official letter that i received from Google!

    ReplyDelete
  2. ntah laa..diorg belum cukup maju lagi kot..haha

    ReplyDelete
  3. Owhh..tahnks neway..

    I dah lm guna dah...Ada kat link blog i..

    Memang hampeh la kalo tenet slow...

    ReplyDelete
  4. Sapa yg dah test erk? Laju ke?

    ReplyDelete
  5. dak wan : rama2unugu dah try lah tu kot..dia ckp dah lama guna..

    ReplyDelete
  6. Dengar radio Malaysia online disini

    Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia & Indonesia dalam satu paparan blog seperti Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" atau "XYradioonline" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

    *Untuk mendengar radio FLY.FM & HOT.FM, sila download "Plugin" yang telah disediakan didalam blog tersebut.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...