Monday, January 11, 2010

girls day out..with beloved BBF.. wee~

sambungan episod2 cintaku hangout dengan my beloved BFF..
hehe


day 3..




2 JANUARI 2010..


hari ni Sarah ajak ke Low Yat..
sebab dia nak cari camera charger for her sister and a camera for herself..

pastu, kitorang ajak Maya sekali..
dah lama weyh kitorang tak jumpa..
sekurang-kurangnya, boleh jugak meriahkan suasana..huhu

lepas dah survey kebanyakan kedai kamera yang ada kat situ,
she at last decided to buy Lumix..
lagipun, harganya pun quite reasonable..
berbaloi-baloi katanya si Fahrin Ahmad..
haha


~hensem sangat ke dia nie??~


hah..one more thing, i grab a headphone for myself..hehe
(urgh..orang tak kaya spent the money again)
headphone with microphone..
lama dah nak beli ni sebenarnya..
lagipun, susah betul nak internet call kalau tak ada this thingy..
kawan-kawan i pun suruh i beli ni..huhu
no regret.. :D

selain tu, aku ingatkan nak beli new charger for my mp4 kat sungei wang..
yang lama dah 'dirosakkan' oleh roomate i dulu..
*sigh* redha..
tapi, hujan laa pulak..durh..
malas betul nak meredah hujan..
jadi, aku batalkan je laa..
kang tak pasal2 dapat demam..
tak berbaloi-baloi okayh..
salahkan Scha al-Yahya nanti..ekeke~
beli lain kali aje laa kalau ada kesempatan..




lepas tu, kitorang pergi seberang pulak..
times square kan nama tempat tu..haa..betul laa..
apa kes pergi imbi tak masuk times square kan..
tengah dok jalan2, tiba-tiba rasa sakit glew kaki aku..
sampaikan jalan pun dah tak betul..
disebabkan itu, aku TERPAKSA menjadi pengunjung kedai sandal..
cari flat sandal sudaa..
(sebab tu aku ada sepasang flat sandal dalam koleksi sandals aku..)

owh..lupa nak bagitau..
aku pakai high heels at that time..
jangan gelakkan aku arr..
nak buat macam mana, high heels je yang aku ada..
aci masuk kedai kasut jek, mesti mata tertumpu kat high heels..
tak reti nak pilih flat shoes.. hehe~

on the way nak balik rumah berehat, kawan aku ajak pergi stesen Putra..
nak ambil barang dengan kakak dia sambil hantar new charger tuh..
jadi, sampai KL Central, ambil komuter plak pergi Putra..

3 tren yek kitorang naiki pada hari tersebut..

yang syok, dapat naik 'roller coaster' pendek 2 kerat..ekeke~


pulang dengan senang hati dan sangat keletihan..

bak ayat karangan tingkatan 2 dulu,
we are really tired, but very happy.. =)



mak aih..besarnya.....gigi..haha~


~end of day 3~


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...