Sunday, January 24, 2010

klip video baru Masih Jelas

tak tahu laa macam mana nak mulakan mukaddimah ni..
tak jumpa ayat yang sesuai..

jadi,
biarkan video ini bercerita..





video clip di atas tu, video clip Masih Jelas versi 1..
oh..menyampah gila dengan perempuan lady in red tuh..
entah apa-apa..
uish..
aku yang tengok pun rasa semak gile pemandangan..

lagu best, tapi video clip hampeh..

takpe laa..
biarkan ia menjadi sejarah..
sebab rasanya video clip tu no longer jadi official video clip Masih Jelas..
yeahh!!!
nasib baik.. :p





oh..
ni video clip Masih Jelas yang baru..
versi 2..

this mv is much more better than the previous one yang nonsense itu..
WITHOUT the woman..



okayh..tak nak komen lebih-lebih..

LAYAN!!

6 comments:

  1. lagu best... tapi dalam otak ni.. ingat part lirik.. masih jelas aje.. yang lelain.. tak ingat pun.. huhuhu.. (^__^)

    ReplyDelete
  2. mmg dia tukar video tu pun sebab ramai nyampah ngan lady in red tuh..

    ReplyDelete
  3. faarihin : hah..betul2..saya pun ingat lirik jek..
    eh..tak..saya xingat apa pun..spontan keluar dr mulutjek..haha

    tp..menyampah gak laa tgk video clip tuh..
    terkedu 1st time tgk..haha

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. noor afzan : mmg mnyampah..i'm one of them yg tumpang menyampah..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...