Sunday, January 31, 2010

Kaspersky Antivirus 2010 for miss lappy..

akhirnya..

setelah berbulan bulan miss lappy aku hidup tanpa protection..
hari ni, tamat laa sudah penderitaannya..
haha

sebabnya, aku dah install Kaspersky Antivirus 2010 petang tadi..




suatu peningkatan yang bagus..
yeah!!
hehe~

sebelum aku install Windows 7 months ago, aku guna AVG..
alahh..
antivirus free tuh..
tapi, ok lah kot antivirus tu..

selepas dah install Windows 7, AVG hilang..
dan aku tak boleh nak reinstall..
sebab tak compatible..
mungkin aku yang tak reti kot..

jadi, berbulan bulan aku tak guna protection..
sebelum ni, bila aku download lagu ke, movie ke..
aku berprasangka baik jek dengan website tuh..
ecece~ ayat nak baik jek..

tapi, harapnya diorang tak ada cucuk virus apa apa ke..
kalau tak, kes naya beb..

tapi, setakat ni, laptop aku masih elok..
masih berfungsi dengan baik..
alhamdulillah..hehe~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...