Thursday, January 7, 2010

hari pertama episod menghabiskan duet~

~gambar-takde-kena-mengena-dengan-cerita~


cerita 4 :

day 2..

1 JANUARI 2010

aku keluar lagi dengan Safwah dan Nik..
tapi, kali ni memang dah plan awal2 nak ke Masjid Jamek..
jalan2 di tahun baru..hihi

jadi, pukul 10 kitorang dah bertolak..
saja nak ukur jalan awal2..hihi

hari ni, aku TERbeli selendang 2 helai..
memang dah lama nak sebenarnya..
cuma, hari ni baru terbeli..

sempena tahun baru laa kata kan..
azam baru..
gaya baru..
hehe

lagi, aku beli beg laptop..
sebabnya, yang lama dah putus..
apasal laa tali kau putus, beg??
tak pasal2 aku kena cari pengganti kau..

seminggu sejak ada beg laptop baru ni, tiap2 hari aku dok galas beg ni pergi kelas..
tiap2 hari, dok bawak miss lappy..
hah..beg2 lain..sila anda jangan jeles..
yang baru memang sealu ada hak keistimewaan..
wahahha~
(gelak jahat~)

lagi satu hal..
petang tu my bestfriend sampai dari kelantan..
dalam kata lain, BFF aku..
and gonna stay with me for a week at my house..
shuka!! shuka!!
(gediks..weksss~)
hehe

jadi, as promised, pukul 5.15 lagi aku dah ambil Star LRT ke Stesen bas Putra..
sebab my friend cakap, dia akan sampai pukul 5.30..
rupa-rupanya lebih kurang pukul 6 baru dia sampai..
adoyai..
takpe laa..demi bestfriend, sanggupkan aje..
huhu


such a tiring day~

3 comments:

  1. gambar cam ade marathon aje..
    haha..

    ReplyDelete
  2. tak laa..tu time santai di petang hari..huhu

    ReplyDelete
  3. Dengar radio Malaysia online disini

    Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia & Indonesia dalam satu paparan blog seperti Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" atau "XYradioonline" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

    *Untuk mendengar radio FLY.FM & HOT.FM, sila download "Plugin" yang telah disediakan didalam blog tersebut.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...