Monday, January 4, 2010

excited menghabiskan hari terakhir 2009..wee~





cerita 3 :


a great weekend with a great friends..

4 hari in row aku hangout with my friends..


31 December 2009

aku pergi Mid Valley dengan Safwah dan Nik..
this was unplanned actually..

hari tu, aku dengan excited terlebih (tipu okay..jangan percaya..) nak pergi kelas Etika Perguruan pukul 3..
jadi disebabkan keterlebihan itu, maka aku sampai kampus pukul 2.45 (5 minit je pun nak masuk kampus)..

pastu, aku text kawan aku, tanya dia kat mana.. saja laa tanya sebab bosan tinggal sorang2..
dia pulak jawab, "di bilik..baru dk bersiap"..

aik??
apahal dah pukul 2.45 masih tak siap2 lagi..
"plan nak pergi kelas lambat ke diorang ni??"

tengah2 wondering tuh, tiba2 baru teringat..
rupa-rupanya, kelas pukul 3.30 daa..

awal gle aku sampai weyh..
ada 45 minit lagi..
jadi, aku pergi laa makan dulu kat cafe..
lagipun, aku belum take brunch.. (breakfast and lunch)

pukul 3.30 pm..
baru je langkah kaki nak masuk kelas, lecturer cakap, dia busy minggu ni..
jadi..
kelas hari tu DIBATALKAN..
durhh..

frust okayh..
dah laa datang awal..pulak tu, sebijik tu je kelas aku untuk hari tu..
buat penat je bersiap..

at last, aku pujuk kawan2 aku pergi MidValley..
hah..ambik kau..hahaha

tapi, seingat aku, aku takde shopping apa2 pun hari tu..
jalan2 je..pastu beli donut BigApple..
sedap okayh!!
^_^


~the end~



2 comments:

  1. page awk berat.lambat btul nak loading :)

    ReplyDelete
  2. really?? nampaknya kna process blog laa nih..bang sgala macam sawang.. huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...