Sunday, January 31, 2010

aku benci kau lelaki!!

amaran!!
entri kali ini ada banyak perkataan B.E.N.C.I..
kalau korang tak tahan dan rasa nak muntah baca perkataan ni..
sila jangan baca!!
sebab aku tak sediakan plastic bag untuk korang muntah di page aku..
aku tak ada cleaner untuk tolong cucikan sampah korang..


********************************************************


aku tak faham cara sesetengah lelaki dekati perempuan..
dekati bukanlah maksudnya nak mengorat ke apa..
tak semestinya..
mungkin untuk berkawan..

tapi, aku BENCI bila lelaki bersikap annoying, padahal dia nak approach kita..

aku benci bila lelaki tak kenal aku, tiba tiba bercakap macam dah kenal aku bertahun..

aku benci bila lelaki mulanya cakap elok elok, pastu dengan tiba tiba keluarkan kata kata yang tak sedap didengar..

aku benci bila, aku tak layan sms kau..aku tak layan call kau..
lepas tu, kau cakap macam macam yang tak sepatutnya kat aku..

aku benci bila lelaki tak jaga sensitiviti dengan perempuan..

aku benci bila lelaki berlagak macho, padahal rupa..huh..haramm..

aku benci bila lelaki, kau tak jaga bahasa kau bila bercakap dengan perempuan terutamanya aku!!

aku tahu, kau lelaki..
menyumpah seranah tu normal bagi kau..
tapi, TIDAK bagi aku..

jangan buat aku rasa nak muntah bila tengok kau..
jangan buat aku rasa nak banned phone number kau dari handphone aku..

sebab aku benci kau!!





nota kaki : picture creditted to google image..

11 comments:

  1. wah, pedas ni entri kamu...huhuhu...

    ReplyDelete
  2. hope this is for a specific person only
    huhuu

    btw,
    blogwalking!
    =)

    ReplyDelete
  3. judiene : don't worry..kalau u xde kriteria2 yg disebutkan, maknanya bukan kamu.. =)

    btw, thanks..

    ReplyDelete
  4. sabar2..
    first time ke sini..
    jgn marah semua lelaki plak ye

    ReplyDelete
  5. zool : mmg tgh sabar..sebab tu saya luahkan kat sini..

    tak laa marah semua lelaki..haha sesetengah je..

    ReplyDelete
  6. bawak bersabar yer cik eiysya zasya's

    ReplyDelete
  7. haha, memang annoying..wajar dibenci

    ReplyDelete
  8. nasib baik ak bce pasal nih...huhu~
    *pasni kne jge manner la dpn ko ek..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...