Sunday, December 27, 2009

selamat belajar semuanya!! hope for the BEST~

entri aku hari ni mostly pasal aku dah kena balik esok..

tak pe..tak ada orang nak baca pun aku tak kisah..

aku cuma nak cakap..

lepas ni, entri aku takkan sebanyak ni lagi.. >>





sebab aku akan sibuk dengan my daily life as a student..

lagipun, aku tak ada internet connection di rumah sana..

nak harapkan wifi UM..

hurm..

malasnya nak angkut laptop ke sana sini sinun..

berat tahu??



jadi, segala komen di entri atau cbox,
aku akan reply as soon as i read it..
macam laa ada orang nak baca blog kau.. T_T

8 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...