Tuesday, December 29, 2009

sejuk gile peti ais gergasi ni!!

mak aih..
sejuk gle!!!

nak kata ada salji, tak de..
nak kata ada stalagtit stalatmit (ok..aku eja salah..) pun xde..
nak kata aku ada dalam peti sejuk, tak jugak..


adoyai..
sejuk gle peti ais gergasi neyh..
beku dah jari aku..

oo..ok..lupa nak bagitahu..
aku di library sekarang..

bukan dengan tujuan nak belajar..
tapi, semata2 nak online..

tak berbaloi okayh seksa diri menahan sejuk dalam library..


lambat laa pulak kelas ni nak start..
aku ingatkan pukul 3, rupanya pukul 3.30..
dah 5 jam aku dalam peti ais ni..
adoyai..


hah..entri ni pun dah macam tak organize sebab sejuk sangat, tak boleh nak fikir..




nota kaki : i want my car key back!! urghhh!!

2 comments:

  1. dah tue asal tak keluar je dari library tu huhu

    ReplyDelete
  2. sbb i prefer to be in giant petiais than giant oven..hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...