Thursday, December 17, 2009

OMG!! my 1st award!!

pagi2 tadi, bangun tidur jek..
macam biasa..
terus on laptop..
internet pun automatically laa ter'on' skali..
kata wireless kan..huhu

macam biasa jugak..
benda pertama aku akan check bilamana aku online..
FACEBOOK!!
memang tak sah wei kalau tak cek facebook ni..
walaupun takde siapa nak komen post kau..tsk.. T_T
okay..tak pe..
biarkan pasal tu..

website kedua yang aku cek..
of course my BLOG..hihi


ni yang aku nak cerita..
aku teruja bila aku tengok kat cbox aku,
ada someone gimme award..



betul teruja..
aku tak tipu..

MY 1ST AWARD WEYH!!





anyway, thanks a lot..
i really appreciate it..

credit to PEREKA CERITA.. =)


sila laa melawat ke blog ini selalu.. hihi

6 comments:

  1. aku rasa mamat pereka cerita ni, sumer blog die bagi award tu. hehe. aku pon dapat tapi malas nk claim.

    ReplyDelete
  2. haha tak pe..at least boleh buat hiasan..macam main game dlm fb..ekeke~

    ReplyDelete
  3. ciet.. zack... mmg ler aku bg kat ramai org ni pon salah 1 cara nak dpt trafik n salah 1cara gak nak pagi perhargaan kat follower muhahaha....
    thank sy ucapkan kat follower yg terima terutama pemilik blog ni syarafina...
    syarafina bila lg nak bg award kat follower??? nnt sy letak dlm blog sy ^_^

    salam awal muharam

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. hurmm..nt laa i terbuka at..saya buat satu(macam laa reti)..hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...