Friday, December 11, 2009

new baby born ~~<@ Hanna Sofea

firstly, aku nak hebohkan aku dapat anak saudara baru 2 hari lepas!! on 9 December 2009!! a great year for a great baby..yeay!! and she's a girl..of course..kalau tak, i won't use 'she'..hihi

hariz dah dapat adik..huhu kak long aku bersungguh balik demi nak tengok reaksi Hariz..

time my sis and her baby sampai rumah, Hariz dah menunggu depan pintu rumah..pastu, kak long aku bawa masuk baby, and cakap kat Hariz, 'ni adik'..then, he kissed her..aww..so sweet~ huhu

sebelum tu aku tanya my mum..agaknya Hariz faham ke tidak yang baby tu adik dia..jawapan my mum..Allah tu dah ciptakan manusia dengan perasaan kasih sayang dan naluri.. tu laa jawapan dia.. =)


so, presenting~

Hanna Sofea binti Hazani





lawa nama tu..maksudnya pun of course lawa..huhu

btw, my mum said, her lips look like mine..ngehehe~ :D




nota kaki : 28 December nanti birthday aku.. ^_^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...