Monday, December 21, 2009

my life is boring!!


tak sangka entri aku untuk bulan disember dah mencecah 28, skali dengan entri ni..
ni semua cuti punya pasal..

apa lagi yang aku boleh buat selain
-online
-tengok tv
-tolong my mum
-babysit my niece and nephew
-makan
-tidur
-sms-ing
-main game

adoyai..
kau tahu tak hidup macam ni memBOSANkan!!

kononnya cuti ni aku plan nak hangout dengan my girl friends..
tapi, tak dapat laa nampaknya..
since no one will take care of Hariz and my new baby-born niece..
walaupun, my mum sekarang tengah cuti sekolah..
okay tak pe..
tolong ibu bapa perkara mulia..
tolong kakak jaga anak buah perkara mulia..

tapi, aku bosan!!!
aku bosan sebulan memerap kat rumah..
aku bosan aku tak boleh jumpa kawan2 aku..
aku bosan aku tak boleh keluar jalan2..

diorang cakap Hariz bosan duduk rumah sepanjang hari..
jadi, diorang bawa hariz jalan2, ikut his grannys pergi kedai, pergi pasar, pergi kenduri..

tapi..
siapa nak bawa aku jalan2??



nota kaki : aku tahu tak baik merungut dengan hidup kita..tapi, no one understands..

7 comments:

  1. Jom jalan2..saya nak pi Johor weekend ni...Enjoy ur life..Life is beautiful..

    http://eyriqazz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. jgn bosan okay...
    =)

    p/s: sy pun xkuar jln2 camner nk bw awk heheh

    ReplyDelete
  3. eyriqazz : yea? gud 4 u..enjoy ur holiday.. :)
    nway, im trying 2 enjoy my life as far as i could..

    ReplyDelete
  4. zella :

    hehe tak pe..nt start new sem, saya pgy jln2.. :p lepas gian..haha

    ReplyDelete
  5. Biasalah... jenjalan solo pon besh pe?

    ReplyDelete
  6. saya pn kena tolong mak jaga anak kakak..huh pe la nasib anak bongsu..

    ReplyDelete
  7. F I T : haha mmg nasib anak bongsu camtu ke? tp mgkin anak bongsu lain tak kesah..kta je yg kesah..haha
    nway, kdg2 i don't mind jaga anak buah saya..tp, klu smpai sy kna terperuk dlm rumah sebulan, geram gak ar..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...