Wednesday, December 23, 2009

kau kata aku GEMUK??! siap kau!!

kau rasa aku gemuk ke???
tapi, aku rasa aku tak de laa gemuk sangat..
nak masuk the biggest loser asia pun tak layak..
tapi, kenapa kau kata aku GEMUK???

kau nak kena pelempang???




*sandiwara berakhir di sini*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

alkisah sebenarnya~

ni haa..
just now, aku blogwalking ke blog "Aku CinTa Di CouPLe"..

pastu, terbaca laa pula entri dia yang ni >> [link]
pasal nak timbang berat blog..
(kau ingat orang je boleh timbang berat?? blog pun boleh tahu??)

tapi, bukan laa timbang di page dia..

kena teruskan lagi perjalanan ke blog kepunyaan Ezany-Kun..



caranya mudah..it is as easy as 123!!

mula2, kena masukkan url blog yang mahu ditimbang berat..



blog aku, jd url blog aku laa kan..


klik 'check'..

HASILNYA???



OMG!!!

220.74kb???

ni dah kira overweight..
memandangkan ideal weight is less than 100kb..

OMG!!





apa kata korang??

lambat ke nak load page aku ni??


sebab, aku load kejap aje..





nota kaki : aku tak gemok kan? haha~

16 comments:

  1. Akunya 124.4 jer .. tak berat pun ... hurmm tak rasa berat sangat pun blog ko.

    ReplyDelete
  2. aku punya 74.2kb je. hehe. nice post. thanks ek ? :)

    ReplyDelete
  3. touyakaruma : yea? depends on connection kot laa kan..

    ReplyDelete
  4. zack zukhairi : patut laa cepat je load ur page..nway, thanks n ur welcome.. :D

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. aku zaty & cik nurulain :

    gud to hear dat..hihi :)
    slalu laa jenguk blog ni klu camtu.. :D

    sharing is caring~

    ReplyDelete
  7. arc13.blogspot.com 123.22 KB 0.12 seconds

    =)

    ReplyDelete
  8. haha.. xpe2.. aku punye berat baru tombang tadi. 49.8 kg! gosh!
    hhehehe

    ReplyDelete
  9. eh nak test jugak lah....hehe

    http://kancilbiru.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. rasanya size blog tak laa effect sgt load time..internet connection yg effect d most..

    ReplyDelete
  11. rhapsody lin : tu berat u ke berat blog?haha ringan seyh.. :p

    ReplyDelete
  12. x la...x berat pon nak load page kamu..
    dont worry..ngee~~

    ReplyDelete
  13. x la...x berat pon nak load page kamu..
    dont worry..ngee~~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...