Friday, December 18, 2009

HP Pavilion ke HP Compaq yang jadi pilihan hati??

aku dalam dilemma..

mana satu patut aku pilih??
(macam laa banyak sangat pilihan yang kau ada..)

eyh2..ada 2 je pun susah tahu nak pilih!!

apa aku cakap ni??

okay, begini kisahnya..
baru2 ni, kakak aku tanya aku..
nak tak laptop dia??
HP Pavilion weyh..
bukan Acer..
(aku memang tak minat Acer)

sekarang aku guna HP Compaq Presario..
bukan aku tak sayang laptop ni..
SAYANG weyh..
dah setahun lebih dia berkhidmat..
dah macam2 aku install..
dah macam2 aku godek..
dah macam2 files yang aku simpan..
dari hal study aku sampai laa game yang dah beratus bilangannya tu..
lagipun, yang ni guna Windows 7..
aku suka..wee~


*gambar sekadar hiasan*


apa pula bezanya dengan HP Pavilion tu??
entah..
mungkin sebab lagi kecik..
berat lebih kurang je kot..

touchscreen..
HP mini remote control..
'leher' flexible.. (leher????)
fingerprint recognition..

dan chumil~


see?? leher dia boleh pusing2 dan boleh dilipat..







~touchscreen~



apa pendapat anda??



9 comments:

  1. aku guna pavilion dv5. so far xde masalah. vote for pavilion. :)

    ReplyDelete
  2. ermm..i think so..macam berat hati nak lepaskan d chance..hihi

    ReplyDelete
  3. wahh..
    pavilion tx2z!
    lappy idaman..!
    hahahaha
    pavilion..pavilion..pavilion..:D

    ReplyDelete
  4. pavilion eh? for sure ramai yg pilih pavilion kan..huhu

    ReplyDelete
  5. eyriqazz : mmg lawa..sila2 beli..hihi

    fifi : pavilion mmg best.. =)

    ReplyDelete
  6. pilih yg berkenan...
    ur choice is in ur hand..
    hehehe

    ReplyDelete
  7. compaq tahan lama..saya pakai dah 4 tahun maintain je..pavilion memang lawa tapi tahan ke tak macam tak yakin je...heh!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...