Sunday, December 13, 2009

friendster da berubah wajah..

dua hari lepas, tiba2 aku terasa nak bukak friendster..
setelah berbulan2 tak masuk..
skali aku klik www.friendster.com..



my 1st reaction??

WOW!!

bila masa pulak friendster dah berubah wajah ni??
terkagum sekejap..
so colourful..funky..ceria..
semuanya laa..

memang lain betul appearance dia..
kalau dulu macam skema jek..
now dah ada banyak colour..
not only blue..

tengok perbezaan ni..


~BEFORE~

*gambar sekadar hiasan*



~AFTER~

gambar kecik..ok tak pe..


da lain kan??
layout dah lain..
green-based layout..
logo pun dah lain..



transform to~



beza??
yes!! of course..

however
the feature is almost the same as before..
dan mungkin ada yang dicilok dari facebook..
sorry to say..
sebab some of the features look like in facebook..


btw, semalam i check my facebook..
dan ternampak (or terjumpa) post kawan aku (kawan kot)..



baru aku tau..
rupa-rupanya friendster da bertukar empunya..
patut laa da berubah wajah..huhu

pape pun, aku dah lama tak berfriendster..
lagipun, most of my friends dah berpindah ke facebook gak kot..
dan friendster tak ada game.. :p
bagi yang dah tersinggah di post sebelum ni..
mungkin tahu aku ni dah addict dengan game facebook..

so, sorry friendster..
maybe next time.. :|

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...