Tuesday, December 15, 2009

eyh2..friendster ada game jugak laa..

sambungan << klik di sini untuk entri sebelumnya
keterujaan seminit aku dengan friendster..


baru aku perasan..
lepas explore friendster again,
baru aku tahu friendster pun ada game jugak sekarang..
wahh..

ni dah tambah percentage 'friendster menyerupai facebook'..





siapa yang belum kembali tertarik dengan friendster??
cepat!!
TURUN tangan!!





8 comments:

  1. aah..sbb too colourful..wpun fb agak simple, tp userfriendly..

    ReplyDelete
  2. setuju cam zack huhu.. btw fs lambat bertindakla nak syok2 gune cm luk pon da x leyh.. cz byk yg da lg best huh~

    ReplyDelete
  3. hi, friendster memang dah ada game.. lambat skit perasan la tu.. hehe..

    :D

    ReplyDelete
  4. alaaa konon nk naik taraf...mcm myspace n lain2...tp tetap xbest sngt..
    hurm whatever pun freindster lah benda pertama yg kita kenal btol x??ngee~~
    so kenang2 lah budi si frienster tu walaupun skrg dh era facebook n twitter...

    ReplyDelete
  5. fs tu br bertukar owner..tu laa kot lambat..huhu

    hye..tu laa pasal..lambat perasan sbb dah lama betul xmsk fs..hihi~ :p

    ReplyDelete
  6. main jgn tak main... tapi aku xde fs pun. fb ada la, tapi... aku x suka main game. buang masa la. baik aku blog walking. komen sana, komen sini. hehehe

    ReplyDelete
  7. zaza : betul tu..pasni era apa plak..mgkin fb pun akan dilupakan..

    diaien : mood blog i dtg jarang2..klu dah dtg, pg ptg asyik baca blog org jek..hurmm..lama2 main game pun, jd bosan gak..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...