Saturday, December 26, 2009

BUKAN Sazzy & Nazril yang menang?? apakah??




dan telah berakhirnya satu lagi realiti tv kat malaysia ni..

walaupun aku tak suka tengok realiti tv..
tapi, yang ni aku layan jugak laa kadang2..
lagipun, Sehati Berdansa (SB) ni lain konsepnya daripada realiti tv yang lain..

bosan okayh asyik tengok menyanyi sana menyanyi sini..

kalau realiti tv nyanyian biasanya aku akan tengok yang episod dekat2 last..
sebab time tu ramai yang dah di'eliminate'..
maknanya tinggal yang berpotensi jek..

berbalik pada topik asal..

ni haa..


dah tau dah keputusan Sehati Berdansa 3..

mesti ramai yang teka Sazzy dan Nazril yang menang kan??

BUT, sorry to say..

BUKAN Sazzy dan Nazril yang menang..

tapi..





Sein dan Nana!!!

erk..

apakah??






nota kaki : aku rasa Isma & Zul lagi best kot..
(aku bukan peminat siapa2..jangan salah anggap..)



6 comments:

  1. ye ye.. sangat sependapat dengan u..macam pelik bila bukan sazzy yang menang..

    ReplyDelete
  2. tu la .

    i pun tak paham macam mana nana mennag

    masalah laa

    ReplyDelete
  3. tu la pasal..patut sazzy n nazril menang..sein n nana tak best la dari 1 episod sehati berdansa 3 nie..sazzy n nazril jer best..suruh peminat undi abislah..dulu kan sein nie digilai peminat..

    ReplyDelete
  4. kan?? kan?? tarian sazzy smooth jek..mmg nampak beza ngn sein nana..

    undian peminat macam tu laa..
    peminat sazzy tertido kot mlm ni..haha

    ReplyDelete
  5. suka isma tapi dia dah terkeluar pulak. huhu

    ReplyDelete
  6. nn : tu lah pasal..i suka tgk diorg menari..energetic betul..huhu

    tp da bukan rezeki diorang..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...