Saturday, December 19, 2009

air force one..impian termakbul..

pagi tadi aku tengok Air Force One..
lama gle daa aku nak tengok cerita ni..
nak tengok semalam, tak dapat..
banyak benda nak kena buat..

tapi, aku tak tahu laa plak pagi tadi pun ada ulangan..
macam biasa laa tu..
AXN memang banyak ulangan..
yang ni pun entah ulangan ke berapa..
okay..
tinggalkan pasal tu..

kesimpulannya..
kul 10 tadi aku dah tengok cerita tu..

best2!!
aku memang suka cerita genre macam tu..
memang adventurous..
rasa berdebar2 aje nak tau ending..
i like!! hihi




Air Force One ni merupakan Boeing 747-200B yang dah di'modified' to meet the presidential requirement.

cerita ni mainly pasal Air Force One (AFO) yang dirampas oleh fanatik Radek, bekas presiden Rusia yang dah dipenjarakan..

jadi, diorang ni hijack AFO dengan niat nak paksa presiden AS arah presiden Rusia bebaskan Radek tu..

tapi, tak berjaya..
at last, diorang berjaya diselamatkan jugak walaupun ramai yang dah mati..



nota kaki : aku sebenarnya tak reti nak bagi review cerita..tu laa ayat macam skema jek..pastu, tak detail..pastu, berterabur..wahahhaa~

4 comments:

  1. yup cerita nie best w/pon sy xtgok fullstory

    ReplyDelete
  2. memang class citer ni.... bosan2 singgah le...

    Nuffnang

    ReplyDelete
  3. yerp..mmg best!! xrugi tunggu 2 jam stgh..hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...