Monday, December 7, 2009

gaya baru menulis blog..ecece~

aku selalu terfikir macam mana nak tulis blog supaya tak nampak macam tengah tulis karangan..sebab bila aku baca blog orang lain..macam santai jek..tak laa macam tengah jawab exam karangan..agaknya aku kena buat banyak perenggan pendek kot..macam ni~

pendek kan??hurm.. menarik tak?? ekeke~

aku ni memang agak kayu bab2 tulis menulis ni..apatah lagi nak bercerita..lagi laa tak pandai..rasanya aku tak boleh jadi saksi dalam court kot sebab tak reti nak bercerita..mana laa tau kot2 kebenaran jadi sebaliknya..durh..memang fail..haha

sebenarnya aku tak tahu nak tulis pasal apa..jadi merapu je lah kejap..tak ada kerja nak buat..wekk~ konon..padahal banyak sebenarnya kerja yang kena buat..tapi saja buat2 sebok..haha.. :p

sejak cuti ni aku asyik main game dalam facebook je..segala macam game aku main..pet society..fishville..fish world..yoville..restaurant city..cafe world..zoo world..country shop..barn buddy..u name it..semua i dah try dan semuanya i aktif..jadi sila jadik neighbour i dalam games tu..wahaha

sekarang ni kakak aku pun tengah aktif main fishville..dia boleh naik ke level 9 within 2 days..isk..kitorang siap tanding lagi siapa dapat level lagi tinggi..dasyat kan?? ni laa fenomena facebook sekarang..

housemate aku dulu pun..dia baru beli laptop..sejak tu, dia asyik pergi cc sebab nak main game dalam facebook..adoyai..tak sangka aku..memang bersemangat..yeah!! hahaha



haa~ tu laa akuarium aku..sekarang ni ikan2 hijau tu di peringkat baby lagi..jadi belum boleh jual..sekarang ni pun aku tengah membela ikan..cepat laa membesar wahai ikan2 ku..aku nak jual korang neyh..nak upgrade level..hik3.. ikan2 ni degil..puas aku sogok dengan makanan..tapi tak jugak membesar dengan cepat..tak pe2..aku sabar menunggu..huhu

ok..sambung bela ikan..wee~


nota kaki : menarik ke macam ni??

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...