Friday, October 23, 2009

debaran exam melanda..

Pejam celik pejam celik, sekarang dah pun pertengahan bulan oktober..cepat betul masa berlalu.. Satu hal pasal oktober ni..maksudnya ada seminggu aje lagi sebelum final exam..fuh..bila ingat jek pasal final exam ni..zupp..berdebar gilew..rasa macam tak senang duduk aje.. lagi-lagi, semester ni, hidup aku macam kurang terurus..jadual belajar aku pun dah tak menentu..tutorial pun banyak tak terbuat..bila kerja tu bertangguh, lagi laa tak terbuat.. haih.. kenapa laa malas sangat sekarang ni..dalam kelas pun dah tak fokus..macam ada sesuatu bother me, walhal aku tak tahu pun apakah..



Another thing is, minggu terakhir ni, banyak pulak assignment kena hantar..tapi masih ada yang belum siap..durh..oktober ni, dah tak boleh malas lagi..kalau tak, confirm GPA akan teruk sem ni..tapi, hopefully not..amin..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...