Tuesday, September 1, 2009

i hate waiting..

semalam aku ke Giant Putra Height alonne..my sis suruh beli barang dapur untuk berbuka puasa..
dah laa aku tak pernah pergi beli barang dapur seorang diri..durhh..memang macam orang kebingungan.. sampaikan nak cari sup bunjut pun tak jumpa..tapi, at last jumpa jugak selepas bertanya kakak jaga alat timbang yang baik hati yang menjawab dengan senyuman..hehe =D

done mencari barang.jadi, mahu bayar..aku ke kaunter untuk bayar..tapi, sakit hati betul..akak jaga kaunter tu terhegeh-hegeh..padahal lama gle aku tunggu..sebabnya, ada someone yang datang nak cek apa entah..ee..memang geram ah..tak boleh ke sambil laki tu cek, sambil uruskan barang-barang aku..bukannya dia yang cek pun..dia tercongok aje kat situ..

huh..sabar je laa..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...