Thursday, August 13, 2009

the return..

Lama betul aku tak update blog aku neyh..rasanya sejak awal semester ni kot..sebabnya, aku tak ada internet kat rumah sewa aku sekarang ni..jadi, tak boleh nak online selalu..lagipun, sejak dah lama tak online ni, aku dah macam tak ada mood nak memblog, even nak memfacebook..

walaubagaimanapun, hari ni pulak rasa macam nak update blog ni..walaupun, hanya omong tak berisi..dah lama dibiarkan bersawang..banyak sebenarnya aku nak ceritakan..tapi, mungkin kena tunggu mood aku yang seterusnya datang dulu kot.. =p

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...