Sunday, August 30, 2009

siapa mereka??

okay dah..title tak menggambarkan isi penulisan saya hari ini okayh..saja mahu mempoyokan diri..
yang sebetulnya, kenapa saya sukakan mereka..eyh cop!! pause!! sukakan tu lebih kepada rasa kagum..kot..

kenapa aku cakap camtu?? sebabnya diorang dapat capai apa yang diingini pada usia yang muda..belum capai 20 tahun pun dah boleh bangga dengan pencapaian sendiri..dan juga ada properties sendiri..and of course because they are talented..

who are they?
kalau nak tahu, aku..erm..agak kagum dengan this 3 persons..miley cyrus..hafiz AF7..dan hanis zalikha..
sebenarnya ramai lagi yang berjaya buatkan aku kagum terhadap mereka..but for now, lets just talk about these 3 peoples first..



miley cyrus (awat gambar besar sangat?)



hafiz (siapa tak puas hati aku minat hafiz, angkat lutut~~)


hanis zalikha


nota kaki : aku kagum dan suka dengan someone yang smart physically and academically..tu antara ciri penting..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...