Saturday, August 22, 2009

kisah tabung tanpa timah & pokok dan Ramdhan..

rasanya mesti kamu faham apa itu tabung tanpa timah & pokok..kalau tak faham jugak, fikir-fikirkan.. =p

sebenarnya, aku hanya mahu mengisahkan tentang keadaan aku sekarang..sekarang ni, aku sangat kekurangan timah dan pokok sebab sangat suka berbelanja ikut nafsu..consequence?? bersyukurlah dengan kehadiran Ramadhan dengan harapan menggunung akan dapat berjimat cermat sebab hanya perlu makan sekali sehari..huhu

kalau sebelum ni aku spend lebih kurang RM10 sehari untuk meal..bulan ni, kena cut the budget..spend RM5 je..kalau lebih sikit pun, insyaAllah tak apa.. =p


agaknya, kamu mesti dah faham apa itu tabung tanpa timah & pokok..kalau tak faham jugak, memang sah..memang sah laa korang lambat serap..hish..




nota kaki : ni antara kelebihan Ramadhan jugak..dapat membantu orang yang dalam kesempitan..hihi (^_*)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...