Sunday, July 5, 2009

back in town!!

Belum sampai seminggu pulang ke rumah, aku ke kuantan lagi hari ini (2 july) by bus..dan lusa, kak long aku dengan baik hatinya sanggup hantar aku ke UM..sebenarnya, aku dah booked flight ticket tonight untuk ke KL, tapi disebabkan few problems, aku terpaksa menyusahkan my dear sister untuk hantar aku..eyh2..tak..dia yang sanggup sebenarnya..sebab aku kan adik..hehe jadi, tiket flight tu aku dah postponed..habis rm50 aku..kedekut betul laa airasia ni..

Kesimpulannya, aku sekarang dalam perjalanan ke kuantan sambil taip entri ni untuk hilangkan kebosanan aku yang amat sangat setelah tidur 4 jam di awal perjalanan..penat!! aaa…




p/s : entry ini bertarikh 2 julai..bertempat : seat 2A bas transnasional kota bharu-kuantan.. =D

2 comments:

  1. huish...
    dasyat demo...
    dey lg update blog atas bas...

    ReplyDelete
  2. haha biasa laa..loni kei zaman moden..mujur xon9 dalam bas jh..hahahha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...