Monday, June 15, 2009

simpang siur

Hari selasa lepas, aku try untuk connect to internet..tapi, tak dapat..i thought, it’s because of my laptop again..so, I restart and tried to reconnect..tak dapat..aku off suis dan pastikan semua cable dipasang dengan kemas..and again, tak dapat connect jugak..then, aku tengok the lights on the modem..salah satu lampu tu, tak menyala with the cable on with or without aku sambungkan cable tu ke laptop aku..tapi, kalau aku tanggalkan the cable from the modem, nyala pulak dia..pelik kan?? Aku rasa laa.. tu definitely bukan masalah laptop aku, tapi the cable itself.. kena beli baru laa nampaknya.. **sigh**






nota kaki : sebab tu, aku dah lama tak update my blog..blog ni pun dah bersawang, berhabuk..tapi sekarang dah boleh digunakan, sebab tadi my sis dah beli cable baru..yea!!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...