Tuesday, June 16, 2009

my baby named miss lappy

I went to KL last week..spending few days there at my sis's..actually, i don't go there by myself, but with my another sis and of course, hariz because she got something to do at GMI.. jadi aku kena ikut, since, there is no one at my house right now because my parents went for umrah..kalau tak, terpaksa laa tinggal sorang2 kat rumah..isk..tak mau..tak mau..lagipun best jugak away from home sometimes walaupun sekadar terperap kat rumah for the whole day..


dipendekkan cerita, hari jumaat lepas kalau tak silap aku, abang ipar aku betulkan miss lappy aku ni..hari tu kan, aku pernah ceritakan pasal my miss lappy buat hal..demam, batuk, selsema..sume penyakit ada..H1N1 je insyaAllah tak ada..tapi, sekarang tak lagi sebab abang ipar aku dah bagi medicine kat dia..he installed new OS ( eyh2..betul ke benda alah tu namanya OS?? ) to my miss lappy..known as windows 7 (one of my friend bagitahu windows 7 is also known as windows vienna..what?? nice name huh?? yeah..it is..) tapi apa kebendanya windows 7 ni??? apa istimewanya?? entah laa.. belum pasti..aku memang tak pro sangat pasal computer ni..macam buta IT laa plak..adoi2.. =p tapi yang aku tau, i’m happy with this new look on my miss lappy..miss lappy dah makin lawa sekarang..tapi, aku masih kekalkan wallpaper dulu..sebab sangat berkenan dan sangat sayang dan memang lawa.. =D eyh2..satu lagi..miss lappy aku dah tak guna Microsoft 2003,tapi 2007..happy..yihaaa!!!


apa-apa pun, miss lappy aku dah agak sembuh..sekarang ni dah tak ada sound problem..dah tak perlu restart kalau terdisconnect dengan tiba-tiba sebab sekarang dah tak ada problem terdisconnect dengan tiba-tiba..huhu






nota kaki : aku dengan rasminya namakan laptop aku ni as miss lappy.. =D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...