Tuesday, June 16, 2009

dating with her..

after few months tak jumpa each other, we finally met yesterday..mana lagi kalau bukan tempat date biasa..kbmall..itu je pun tempat yang paling sesuai untuk hangout together kat sini..huhu semalam, selepas hantar hariz ke nursery, aku keluar and fetch her in front of billion sebelum ke kbmall.. kononnya nak window shopping je sebab masing-masing tak ada too much cent to spend..jadi, kitorang tawaf je kbmall tu before decided untuk masuk ke pacific..dan TERbeli 2 t-shirts for myself..TERbeli okayh tuan-tuan dan puan-puan..bukan dengan niat..disebabkan aku dah sangat lapar, sebab aku belum makan apa-apa pagi tu, we headed to KFC dan keluar dengan senang hati..perut dah kenyang dowh..tenaga pun dah banyak untuk continue tawaf the mall..haha

jalan-jalan lagi..kitorang masuk setiap kedai pakaian dan accessories, and again..aku TERbeli a pretty necklace..can’t stop myself from buying it..hihi again tuan-tuan dan puan-puan, aku TERbeli.. =p tiba-tiba, aku teringat nak beli eyeliner kat Watson..a brown eyeliner..kononnya nak black eyeliner, tapi tak ada..stock diorang dah habis laa kot..brown pun okay lew..yang ni aku bukan terbeli, tapi memang niat nak beli..the only one..haha lepas tu, aku ajak my friend pergi tesco..dah bosan tawaf mall tu..agak-agaknya, kalau buat haji, dah dapat gelaran hajjah kot.. on the way nak pergi ke kereta, I found a dress..actually, dress ni aku dah berkenan dah lama, sebab tu aku beli jugak..nak buat macam mana kan, kot2 tak lena tidur kalau tak beli.. =P

aku tak beli apa-apa pun kat tesco,..tak ada yang berkenan di hati..nasib baik..hahahaha kalau tak, hilang lagi few notes kat situ..huhu kitorang tawaf sekali je before decided to go home..lagipun, on my way home, aku kena ambil Hariz from nursery..sebelum tu, aku hantar my friend ke bus stop depan mall dan tepat pukul 4, aku sampai kat nursery..right on time..huhu

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...