Monday, May 25, 2009

disaster or what??

semalam lebih kurang pukul 11 pm, kawan2 aku pakat text me..cakap result untuk final exam semester 2 aitu dah boleh check..wahh..tiba2 seram sejuk..wahahaha teruk kan penangan result exam..sampai bole buat orang demam kura2..hurmm..memang aku berdebar glew..agak takut sebab aku rasa jawapan aku aitu macam ada yang kurang..but i really hope nothing yang kurang..
tapi kan, aku memang dah mengantuk sangat semalam..jadi, tak kira laa berdebar ke tak..aku nak tidur!! hahahaha dengan nyenyaknya.. =p

bangun tidur jek pagi tadi, terus teringatkan result yang da boleh check..tapi, belum boleh check lagi..sebab aku belum hantar hariz ke nursery..dan masih terlalu awal..neway, hariz bangun awal plak hari ni..pukul 7..biasanya dia bangun lebih kurang pukul 8..hurmm..enough about him..lepas balik je daripada hantar hariz, terus aku on laptop..

wahh..tak sabar plak nak tau result aku..semester 2 ni aku ambil 7  subjek..tapi gred 2 subjek tak diambil kira untuk kira pointer..jadi, tinggal 5 subjek, which are calculus II, differential equation, kimia asas I, psychology in teaching mathematic and hubungan etnik..i really hope yang calculus II dan kimia asas I akan dapat A..because each of them carry 4 credit hour..
differential equation ngan psychology in teaching mathematic carry 2 credit hour je..sekarang aku baru tahu result untuk 4 subjek..nanti lepas aku dah dapat semua, mungkin aku akan bagitau..hihi =D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...