Friday, May 8, 2009

apa aku buat??

hurmm..ni 1st week aku kat umah..sampai jek umah aitu, trus bka tv..mcm biasa..haha tp diz time xle nk on9..sbb tenet ada prob..smlm br bole on9..keje aku spjg cuti nih, pagi, klu aku bgn awal (uhuk3..bocor rahsia.. =p), aku p hantar Hariz ke nursery ngn my dad..pastu, on our way back home, ktorg singgah pasar g beli breakfast..then, blk umah, tgk tv..klu abah mintak tlg, kna la tlg kan..isk..bunyi cam x ikhlas jek..eyh..tak2..aku ikhlas..sure..huhu then, lbh kurang kul 3 my mum blk from work n paksa aku g amik hariz kat nursery..hahahha ktorg g amik hariz..dan tgk tv lg..help my mum masak nasi..masak nasi jek?? hahahahhahahahhaha

kul 6 my sis a.k.a mama hariz blk from work..stiap kali my sis blk, mst hariz tersengih2 n mmg xkan berenggang ngn mama dia..sampaikan mama dia xle lesap dr pandangan..isk..manja beno anak sdara aku tus..n sgt active!!!!!!! xpenah nk brenti..ada jek keje dia nk buat..pgy ctu, pgy sini..mmg active..isk.. tp hariz mmg cerdik..sng jek nk ajar something kat dia..n dia suka tiru apa org buat..klu aku bersin, dia ikut bersin..klu org lompat, dia lompat jgak..dgn kaki sblah jek yg terangkat sbnrnya..hahaha mmg klaka laa..

smlm my kak long blk..trus dia paksa aku g amik hariz kat nursery..haha nk wat caner kan..da lama xjmpa..aku pun..slalu dgr cte drp kakak aku jek..huhu


..hariz zakwan..
anak sdara aku yg active, cerdik n sgt manja =D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...