Thursday, May 7, 2009

another 2 may entri..

Mlm ni buat pertama kalinya, aku tgk akademi fantasia..wuhuuu..1st n last aku tgk AF ialah time AF 1 dlu..da lama kan?? Klu xsilap aku Vince yg menang..AF2 yg lps tu aku tau sape yg menang jek..xtgk pun..ye laa..klu korang xtau sape yg menang..mmg buta hiburan la kau..heboh gle stiap kali result Af kuar..ak ingat lagi time konsert final AF3..aku stay kat kolej time tu..so, ktorg xle tgk la konsert diorg..dgr kat Era.fm jek..mlm tu mmg gempak gle..macam konsert AF tu buat kat hostel ktorg jek..wahahaha aku yg xprnah tgk AF since AF1 pun turut teruja nk dgr..nk buat caner..kan konsert AF tgh “berlangsung” kat kolej ktorg..isk..

 

tp act, ak xdgr sgt pun diorg nyanyi..xde feel..sbb xprnah dgr pun students AF u nyanyi sblum tu..nk tggu result jek..haha then, time result da nk kuar, mmg lg gempak..sume pakat sebut Mawi..Mawi..Mawi..isk..gempak gle...tp mmg Mawi pun yg menang kan..da rezki dia..ak pun xfaham nape ramai sgt minat dia..hurmm..wuteva..

eyh2..ak bkn nk cte pasal Mawi pun..ak just nk gtau yg mlm ni ak tgk AF..ada 6 agy students AF yg tnggal..tema teater musikal..hurmm..xpenah la plak tgk teater musikal nih..mlm tu, kononnya ada 2 penyingkiran..tp afta diumumkan 2 students tu terkeluar, tba2 kononnya pengetua AF, Tiara Jacquelina..eyh..ak xreti la nk eja nama dia..plek beno..haha pape pun, dia tba2 kalut n suddenly she announced dat d 2 girls xjadi keluar..hish..bole plak camtu..pe kes..kononnya ada undimasuk..hurmm..mintak maap yek..ak xpenah tau pape pasal AF sbb ak da lama xtgk AF..dan seingat aku, AF1 dlu xde yg cenggini.. (ak kan pnah tgk AF1 jek.. =p)


leg note @ nota kaki : entri ni pun aku tulis 2hb aitu..tp mcm yg aku da gtau..ak xle post on dat day..so, ak post aini laa.. =D


leg note @ nota kaki again : semua kenyataan pasal AF yg xbenar @ anda rasa saya reka bukan di bawah tanggungjawab saya..sbb saya da gtau earlier, ak da lama xtgk AF!!!! =p

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...