Thursday, May 21, 2009

aku bengang!!

Kalau aku cakap aku benci laptop aku!! Laptop aku bengong..menyakitkan hati..mesti kawan aku cakap, tak baik cakap camtu..nanti laptop ni rosak baru tau..tapi aku dah tak pedulli!!! Bukan laptop dia..dia tak tau apa rasanya guna laptop bengong macam ni..baru je beli..da start buat banyak hal..sakit hati..benci..waaaaaaa

Aku mau nangis mengenangkan laptop aku ni..rasa sedih..

Bayangkan..kadang-kadang aku tak boleh dengar lagu sebab speaker ke apa ntah dalam laptop ni buat hal..jadi, aku kena restart..atau shut down n start semula..

Lagi..contoh la kan, kalau laptop aku run out of battery n aku lupa nak sambung power, then laptop ni aku stand by..kalau aku terus start lepas sambung power source..confirm, aku tak boleh dengar lagu.. I mean, speaker laptop ni buat hal lagi..jadi, aku kena restart..baru boleh berfungsi dengan baik..

Macam sekarang ni pulak, susah gle nak connect to internet, guna streamyx..kalau aku dah connect, kadang-kadang it will be disconnected..ntah kenapa..pastu, kalau aku nak reconnect internet tu, I have to restart my laptop..baru try reconnect..tu pun, chance untuk berjaya hanyalah 50-50..aku tak tau ni masalah streamyx ke atau masalah laptop aku..tapi, aku rasa its my laptop..sebab memang dah cacat since born..bengong..

 

 

Nota kaki : maaf bahasa aku sedikit kasar..sebab aku memang dah tak tahan rasa sakit hati dan rasa sedih aku..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...