Sunday, May 10, 2009

8 may 2009

ai jumaat lepas..aku xle on9 buat sementara waktu..abah aku upah org nk tebang pokok kelapa dpn umah..dan..wayar phone tu dk dpn pokok tu...jd, terpaksa la kna potong wayar phone tu..klu tak, putus la wei dihempap pokok kelapa tu..sib bek xtnggi..pokok kelapa tu rendah jek..skang, ruang dpn tu da lapang sket afta pokok kelapa tu da ditebang..hoho

nk tambah lg cte, terlupa lak nk beli pnyambung wayar tu..connecter..eyh..betul ke spelling aku tu?? wahahahahha suka hati aku laa.janji aku paham.. =D hahh..sambung blk cte..disebabkan xde 'connecter' tu, abah aku xle nk sambung blk wayar tepon tu..jd, terputus la hubungan kami seketika dgn dunia luar..hek eleh..buat gimik je tu..padahal slama ni pon, gna tepon umah skali skala jek..slalu gna hp jek..

then, smlm abah da beli 'connecter' tu and da bole connect to phone and internet..yea!!! tp ak xon9 pun smlm..mls..tambah plak, kak long aku bg games kat aku..bnyk glew wei!!!!!!!! mmg hantu game la aku nih..hahhahaha smlm aku tdo kul 2 am dowh..teka sbb apa???            


mesti la sbb main game!! apa la..da terang2 hint aku bg..kui3



leg note : nt aku rajin, aku snap la gambar dpn umah aku tu..klu tak rajin, hurmmmm.......tgk la dlu..hik3

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...