Thursday, May 7, 2009

2 may entry..

ak da sampai rumah kul 6 pm td..padahal smpai klantan kul 4.30pm lg..berlepas kul 3.45pm td..cpat la plak rasanya smpai aini..spatut 55 min..cuba kira..4.30 pm - 3.45 pm..45 min..betul ke?? plus minus la kot..

 td my sis ngn abg adi yg hantar aku ngn abah g epot..LCCT da bnyk berubah..last time aku naik flight aitu, LCCT masih dlm pembinaan..sampai jek epot td, ak sedikit pelik sampai xcam pelepasan domestik kat mana..haih..ataupun sbnrnya aku tgh blurr time tu..ahhaha =D pastu ktorg masuk, trus p kaunter nk check in..once again, aku TERblurr..td aku da tgk kat board, no flight kami..tp aku silap tgk..aku ingatkan AK 5238..punyala aku cari kaunter tu..da laa bbnyk gle kaunter..then, suddenly, aku tertengok satu kaunter check in ke Kota Bharu..tp no flight AK 5288..ak cam kompius..sbb there's no other counter for check in to Kota Bharu..tp sib baik, my dad jmpa his frens kat kaunter tu dan sama menuju ke Kota Bharu..hoho adakah aku mmgBLURR td????? sigh~!!

 wuteva it is, aku da pun slamat smpai ke klantan and especially da sampai ke umah.. =D alhamdulillah..

 eyh..mengantuk...smlm aku tdo kul 2++ am..sebok dk download cte..hahahha pg td plak, kul 7 lg da kna bgn..abah aku mntak kunci keta, nk g beli breakfast..lupa plak nk bagi smlm..hurmm..then, lps tu mmg da x tdo..trus cont download another movie..isk..dasyat kanaku?? tp apa aku kesah??!! hahahhaha **evil laugh**

 

 leg note : aku mmg xska nk amik gambar pemandangan yg saja2, lg2 yg xde aku..haha dan aku xska nk amik gambar aku sdiri gna phone cam..sbb tu xde gambar utk diselitkan dlm e3 aku kecuali gambar yg sedia ada dlm my laptop.. =D

leg note : entri ni aku tulis 2 hb aitu..tp xle nk post..sbb ada tenet prob at my house.. n aini br bole post.. :D

 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...